Mélyen tisztelt publikum!


Mélyen tisztelt publikum!

Legyenek üdvözölve a Spanking Comedy legújabb előadásán!
Hamarosan kezdetét veszi egy szédületes elfenekelő show. Gyönyörű, ám pimasz lányok, zordon legények, érző lelkületű atyák, bölcs tanárok, aranyszívű APEH ellenőrök. Könnyed viháncolások és patakként lezúduló könnyek. Itt minden van, mert ez a

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

WORLD-FAMOUS S P A N K I N G C O M E D Y


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maestro! Zene! Induljon a show!

Bűnösök vagyunk mi, mert éjszakázgatunk mi
Nem vonz bennünket tízkor még az ágy (nem vonz, nem vonz, nem vonz)
Ó e romlott város, erkölcseinkre káros
Az ellenállás szívünkben de lágy

Hogyha új leány van, a spanking kabaréban
Mi már előre érte lángolunk
Ó de finom itt a helyzet, csók kacaj meg tarka tánc
És a lány mint könnyű szerzet, még mit is kívánsz ...


2010. november 27., szombat

Zenesarok: Spanky, spanky! (Dick és Jayne)

Blogunk kritikusai néhányszor már szemünkre vetették, hogy belefulladunk a régimódi, avítt, divatjamúlt művészileg is igényes alkotások mocsarába, miközben érzéketlenek maradunk az új techno- és rapkultúra alkotásaival szemben. Be kell látni, ebben van némi igazság, így aztán elérkezettnek látjuk, hogy nyissunk ebbe az irányba is.

We want a spanky, spanky - énekli Dick és Jayne. A történet azzal indul, hogy a csinos (s egyben csintalan) Jayne az órán a leküzdhetetlen fenekelési vágyáról szóló szerelmes levélkét küldözget az osztály nagymenő fiújának, Dicknek. Az éber tanárnő persze felfigyel erre, pofon vágja az ártatlan gyereket, ám utána aztán elszabadul a pokol, s alig tudjuk követni, hogy ki kit is akar elfenekelni. Az egyszerűség kedvéért mondjuk azt, hogy majdnem mindenki majdnem mindenkit, beleértve egy Spot nevű kiskutyát is.

Azt, hogy mindehhez mit szól az Oktatási Minisztérium, az Ifjúságvédő Liga, valamint a Cserkészszövetség (nem is beszélve a falon lógó Shakespeare képről) azt nem tudjuk.
Pszt!!! Senki se árulja el nekik, mi történik ebben az iskolában!




Most érkezett a hír:

Felkérték a szám női előadóját, JAYNE-t, hogy alakítsa meg a NANE Egyesület (gondolom, mindenki hallott már róluk) ifjúsági tagozatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése